Витаминно-протеиновый продукт на основе селекционированных штаммов грибов: характеристика и применение

Aim. Morphological, physiological and biochemical properties of select strain mycelial fungi-producing protein, vitamins, co-enzymes were studied. Results.It was established that strains of Fusarium sambucinum F-10011F F-139 have a high growth rate of 0,28–0,34 hour 1, rich in essential amino acids,...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Супрун, С.М., Донченко, Г.В., Пархоменко, Ю.М., Харкевич, Е.С., Степаненко, С.П., Лясота, В.П., Сидниченко, И.В., Кучмеровская, Т.М.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2013
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177819
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Витаминно-протеиновый продукт на основе селекционированных штаммов грибов: характеристика и применение / С.М. Супрун, Г.В. Донченко, Ю.М. Пархоменко, Е.С. Харкевич, С.П. Степаненко, В.П. Лясота, И.В. Сидниченко, Т.М. Кучмеровская // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2013. — Т. 13. — С. 258-261. — Бібліогр.: 8 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси