2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-178138%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-178138%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Зміна вмісту пероксиду водню та активності супероксиддисмутази і каталази у рослинах різних сортів озимої пшениці при загартуванні
Встановлено, що у рослинах озимої пшениці в процесі загартування відбувається збільшення вмісту пероксиду водню та зростання активності супероксидисмутази і каталази. Активність останнього ферменту збільшується меншою мірою, ніж активність супероксидисмутази. Найбільша активація цих ферментів та...
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2008
|
Series: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178138 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|