2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-178138%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-178138%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T09:39:01-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Зміна вмісту пероксиду водню та активності супероксиддисмутази і каталази у рослинах різних сортів озимої пшениці при загартуванні

Встановлено, що у рослинах озимої пшениці в процесі загартування відбувається збільшення вмісту пероксиду водню та зростання активності супероксидисмутази і каталази. Активність останнього ферменту збільшується меншою мірою, ніж активність супероксидисмутази. Найбільша активація цих ферментів та...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Майор, П.С., Захарова, В.П., Великожон, Л.Г.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2008
Series:Фактори експериментальної еволюції організмів
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178138
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!