Зміна вмісту пероксиду водню та активності супероксиддисмутази і каталази у рослинах різних сортів озимої пшениці при загартуванні

Встановлено, що у рослинах озимої пшениці в процесі загартування відбувається збільшення вмісту пероксиду водню та зростання активності супероксидисмутази і каталази. Активність останнього ферменту збільшується меншою мірою, ніж активність супероксидисмутази. Найбільша активація цих ферментів та...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Майор, П.С., Захарова, В.П., Великожон, Л.Г.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2008
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178138
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Зміна вмісту пероксиду водню та активності супероксиддисмутази і каталази у рослинах різних сортів озимої пшениці при загартуванні / П.С. Майор, В.П. Захарова, Л.Г. Великожон // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 83-88. — Бібліогр.: 19 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine