Взаємозв’язок між білково-ферментним комплексом озимої пшениції та стійкістю до фузаріозу

Вивчено комплекс біохімічних показників, що відповідають за стійкість до фітозахворювань (активність інгібітору трипсина, лектинів, фенілаланінаміакліази, нейтральної протеази), в генотипах пшениці, які достовірно відрізнялися за стійкістю до фузаріозу. Знайдені більш специфічні для пшениці біохі...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Дата:2008
Автори: Молодченкова, О.О., Адамовська, В.Г., Литвиненко, М.А., Цісельська, Л.Й., Соломонов, Р.В., Безкровна, Л.Я.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2008
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178169
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Взаємозв’язок між білково-ферментним комплексом озимої пшениції та стійкістю до фузаріозу / О.О. Молодченкова, В.Г. Адамовська, М.А. Литвиненко, Л.Й. Цісельська, Р.В. Соломонов, Л.Я. Безкровна // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 98-101. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine