Вплив хітозану на ріст і розвиток калюсних культур м’якої пшениці

Досліджено вплив хітозану на ріст та розвиток калюсної тканини пшениці. Показано, що процеси морфогенезу залежать від концентрації полісахариду в поживному середовищі і його молекулярної маси. Хітозан з молекулярною масою 10 кДа виявився більш ефективним порівняно з препаратом більш високої молек...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Бавол, А.В., Дубровна, О.В., Лялько, І.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2008
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178226
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вплив хітозану на ріст і розвиток калюсних культур м’якої пшениці / А.В. Бавол, О.В. Дубровна, І.І. Лялько // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 206-210. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine