Вплив хітозану на ріст і розвиток калюсних культур м’якої пшениці
Досліджено вплив хітозану на ріст та розвиток калюсної тканини пшениці. Показано, що процеси морфогенезу залежать від концентрації полісахариду в поживному середовищі і його молекулярної маси. Хітозан з молекулярною масою 10 кДа виявився більш ефективним порівняно з препаратом більш високої молек...
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | Бавол, А.В., Дубровна, О.В., Лялько, І.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2008
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178226 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вплив хітозану на ріст і розвиток калюсних культур м’якої пшениці / А.В. Бавол, О.В. Дубровна, І.І. Лялько // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 206-210. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Дослідження впливу тидіазурону на частоту утворення морфогенного калюсу та регенерацію пагонів у культурі in vitro м’якої пшениці
за авторством: Бавол, А.В., та інші
Опубліковано: (2010) -
Калюсогенез in vitro пшениці ярої: передумови культивування клітин і репродукції рослин-регенерантів
за авторством: Коломієць, Ю.В., та інші
Опубліковано: (2010) -
Действие оксианионов вольфрама и ванадия на содержание нитратов и рост клеточных культур сои
за авторством: Сергеева, Л.Е., та інші
Опубліковано: (2010) -
Использование совместных культур растительных клеток с возбудителями грибных болезней в изучении механизмов формирования устойчивости
за авторством: Яруллина, Л.Г., та інші
Опубліковано: (2009) -
Получение каллусных культур фатсии японской (Fatsia japonica Deche. et Planch) и анализ в них тритерпеновых гликозидов
за авторством: Бугара, А.М., та інші
Опубліковано: (2008)