Підвищення термотолерантності промислових спиртових дріжджів шляхом дерепресії генів синтезу трегалози

Aims. The aim of this work is the elevation of the thermotolerance and improvement the efficiency of high temperature alcoholic fermentation of yeast S. cerevisiae by overexpression of the genes TPS1 and TPS2. Methods. For overexpression of trehalose-6-phosphate synthase and trehalose-6-phosphate ph...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2014
Автори: Лужецький, Т.Б., Семкін, М.В., Кшановська, Б.В., Дмитрук, К.В., Сибірний, А.А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2014
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178245
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Підвищення термотолерантності промислових спиртових дріжджів шляхом дерепресії генів синтезу трегалози / Т.Б. Лужецький, М.В. Семкін, Б.В. Кшановська, К.В. Дмитрук, А.А. Сибірний // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2014. — Т. 15. — С. 95-99. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine