Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Алексеева, Е.И., Смирнов, С.О.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2008
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-178270
record_format dspace
spelling irk-123456789-1782702021-02-19T01:28:30Z Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта Алексеева, Е.И. Смирнов, С.О. Біотехнології в медицині і сільському господарстві 2008 Article Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. 2219-3782 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270 ru Фактори експериментальної еволюції організмів Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Russian
topic Біотехнології в медицині і сільському господарстві
Біотехнології в медицині і сільському господарстві
spellingShingle Біотехнології в медицині і сільському господарстві
Біотехнології в медицині і сільському господарстві
Алексеева, Е.И.
Смирнов, С.О.
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
Фактори експериментальної еволюції організмів
format Article
author Алексеева, Е.И.
Смирнов, С.О.
author_facet Алексеева, Е.И.
Смирнов, С.О.
author_sort Алексеева, Е.И.
title Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
title_short Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
title_full Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
title_fullStr Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
title_full_unstemmed Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
title_sort технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
publisher Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
publishDate 2008
topic_facet Біотехнології в медицині і сільському господарстві
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270
citation_txt Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос.
series Фактори експериментальної еволюції організмів
work_keys_str_mv AT alekseevaei tehnologiâpolučeniâpiŝevyhékstrudatovnaosnoveproduktovrazmolazernaamaranta
AT smirnovso tehnologiâpolučeniâpiŝevyhékstrudatovnaosnoveproduktovrazmolazernaamaranta
first_indexed 2023-10-18T22:45:39Z
last_indexed 2023-10-18T22:45:39Z
_version_ 1796156362903781376