Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2008
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-178270 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1782702021-02-19T01:28:30Z Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта Алексеева, Е.И. Смирнов, С.О. Біотехнології в медицині і сільському господарстві 2008 Article Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. 2219-3782 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270 ru Фактори експериментальної еволюції організмів Інститут молекулярної біології і генетики НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Russian |
topic |
Біотехнології в медицині і сільському господарстві Біотехнології в медицині і сільському господарстві |
spellingShingle |
Біотехнології в медицині і сільському господарстві Біотехнології в медицині і сільському господарстві Алексеева, Е.И. Смирнов, С.О. Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта Фактори експериментальної еволюції організмів |
format |
Article |
author |
Алексеева, Е.И. Смирнов, С.О. |
author_facet |
Алексеева, Е.И. Смирнов, С.О. |
author_sort |
Алексеева, Е.И. |
title |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта |
title_short |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта |
title_full |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта |
title_fullStr |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта |
title_full_unstemmed |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта |
title_sort |
технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта |
publisher |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України |
publishDate |
2008 |
topic_facet |
Біотехнології в медицині і сільському господарстві |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/178270 |
citation_txt |
Технология получения пищевых экструдатов на основе продуктов размола зерна амаранта / Е.И. Алексеева, С.О. Смирнов // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 280-283. — Бібліогр.: 4 назв. — рос. |
series |
Фактори експериментальної еволюції організмів |
work_keys_str_mv |
AT alekseevaei tehnologiâpolučeniâpiŝevyhékstrudatovnaosnoveproduktovrazmolazernaamaranta AT smirnovso tehnologiâpolučeniâpiŝevyhékstrudatovnaosnoveproduktovrazmolazernaamaranta |
first_indexed |
2023-10-18T22:45:39Z |
last_indexed |
2023-10-18T22:45:39Z |
_version_ |
1796156362903781376 |