Система громадського харчування повоєнного Львова: старі та нові практики
Мета дослідження полягає в аналізі формування нової продовольчої культури сталінського Львова, яка склалася в результаті значних етнічних та естетичних змін, спричинених війною й діяльністю радянської влади в повоєнний час. Використано загальнонаукові методи, зокрема порівняльно-історичний і систе...
Saved in:
Date: | 2019 |
---|---|
Main Author: | |
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут історії України НАН України
2019
|
Series: | Український історичний журнал |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/179296 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Cite this: | Система громадського харчування повоєнного Львова: старі та нові практики / Р. Генега // Український історичний журнал. — 2019. — № 3. — С. 49-73. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. |