2025-02-22T16:47:09-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-179296%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:47:09-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-179296%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:47:09-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T16:47:09-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Система громадського харчування повоєнного Львова: старі та нові практики

Мета дослідження полягає в аналізі формування нової продовольчої культури сталінського Львова, яка склалася в результаті значних етнічних та естетичних змін, спричинених війною й діяльністю радянської влади в повоєнний час. Використано загальнонаукові методи, зокрема порівняльно-історичний і систе...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Генега, Р.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут історії України НАН України 2019
Series:Український історичний журнал
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/179296
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!