2025-02-22T16:03:36-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-180750%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:03:36-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-180750%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:03:36-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T16:03:36-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Фактори розвитку сировинної бази цукрової промисловості в Чернігівській губернії у ХІХ – на початку ХХ ст.

Стаття присвячена аналізові етапів становлення сировинної бази цукрової промисловості. Досліджено становище буряківництва в дореформений і пореформений періоди. Доведено залежність розвитку сировинної бази цукрових заводів від процесу їх комерціалізації. Визначені фактори формування географії бурякі...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Степанова, О.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК 2018
Series:Сіверщина в історії України
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/180750
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!