Фактори розвитку сировинної бази цукрової промисловості в Чернігівській губернії у ХІХ – на початку ХХ ст.

Стаття присвячена аналізові етапів становлення сировинної бази цукрової промисловості. Досліджено становище буряківництва в дореформений і пореформений періоди. Доведено залежність розвитку сировинної бази цукрових заводів від процесу їх комерціалізації. Визначені фактори формування географії бурякі...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автор: Степанова, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК 2018
Назва видання:Сіверщина в історії України
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/180750
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Фактори розвитку сировинної бази цукрової промисловості в Чернігівській губернії у ХІХ – на початку ХХ ст. / О.В. Степанова // Сіверщина в історії України: Зб. наук. пр. — К.: Глухів, 2018. — Вип. 11. — С. 237-240. — Бібліогр.: 31 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Стаття присвячена аналізові етапів становлення сировинної бази цукрової промисловості. Досліджено становище буряківництва в дореформений і пореформений періоди. Доведено залежність розвитку сировинної бази цукрових заводів від процесу їх комерціалізації. Визначені фактори формування географії буряківництва та його еволюції.