Морфологические обоснования эйрифагии овец
The author studied comparatively the taste threshold in sheep, goats and cattle. It is established that sheep possess a higher threshold of percepting «bitter» and «sour». The threshold of percepting «salt» in the sheep is higher than in cattle, but lower than in goats and the threshold of perceptin...
Збережено в:
Дата: | 1968 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України
1968
|
Назва видання: | Вестник зоологии |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/186974 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Морфологические обоснования эйрифагии овец / Б.П. Игнатьев // Вестник зоологии. — 1968. — Т. 2, № 4. — С. 63-71. — Бібліогр.: 41 назв. — рос. |