Морфологические обоснования эйрифагии овец

The author studied comparatively the taste threshold in sheep, goats and cattle. It is established that sheep possess a higher threshold of percepting «bitter» and «sour». The threshold of percepting «salt» in the sheep is higher than in cattle, but lower than in goats and the threshold of perceptin...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:1968
Автор: Игнатьев, Б.П.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України 1968
Назва видання:Вестник зоологии
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/186974
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Морфологические обоснования эйрифагии овец / Б.П. Игнатьев // Вестник зоологии. — 1968. — Т. 2, № 4. — С. 63-71. — Бібліогр.: 41 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine