Внесок елементів структури урожаю у формування рівня вмісту білка в зерні озимої пшениц

З допомогою шляхового аналізу встановлено, що з поміж дев’яти досліджуваних елементів структури врожаю у детермінації вмісту білка в зерні озимої пшениці провідну роль відіграють кількість зерна на головному колосі та маса зерна з рослини, причому прямі ефекти цих ознак різноспрямовані. Істотної рол...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автор: Лиса, Л.Л.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Українське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова 2009
Назва видання:Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/18882
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Внесок елементів структури урожаю у формування рівня вмісту білка в зерні озимої пшениц / Л.Л. Лиса // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. — 2009. — Т. 7, № 1. — С. 58-65. — Бібліогр.: 20 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine