Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса

За допомогою тесту Еймса з метаболічною активацією та без неї визначено потенційну мутагенну дія неорганічної та органічної фракцій п’яти зразків сирокопчених ковбас. Отримані експериментальні дані свідчать про наявність у ковбасах хімічних речовин прямої і непрямої мутагенної дії, здатних індукуват...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Ткачова, Д.Л., Дуган, О.М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Українське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова 2009
Назва видання:Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/18904
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса / Д.Л. Ткачова, О.М. Дуган // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. — 2009. — Т. 7, № 2. — С. 249-256. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine