Протекторна дія виноградних вин за нітрозативного стресу, зумовленого експериментальним цукровим діабетом

Виявлено, що за оксидативно-нітрозативного стресу, зумовленого цукровим діабетом, червоне та біле виноградні вина, поліфеноли яких вважаються основними діючими речовинами, знижують рівень нітротирозин-модифікованих протеїнів до рівня контролю в сідничному нерві, дорсальних спинномозкових гангліях та...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Дрель, В.Р., Гнатуш, А.Р., Яланецький, А.Я., Гержикова, В.Г., Мізін, В.І., Загоруйко, В.А., Сибірна, Н.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України 2010
Назва видання:Український біохімічний журнал
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19030
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Протекторна дія виноградних вин за нітрозативного стресу, зумовленого експериментальним цукровим діабетом / В.Р. Дрель, А.Р. Гнатуш, А.Я. Яланецький, В.Г. Гержикова, В.І. Мізін, В.А. Загоруйко, Н.О. Сибірна // Укр. біохім. журн. — 2010. — Т. 82, № 1. — С. 108-116. — Бібліогр.: 20 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine