2025-02-22T09:53:04-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-19037%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:53:04-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-19037%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:53:04-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T09:53:04-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Термоінактивація 5-ліпоксигенази картоплі та вплив фосфатидної кислоти на енергію активації процесу денатурації

Досліджено вплив фосфатидної кислоти (ФК) – алостеричного активатора 5-ліпоксигенази (5-ЛО) з бульб картоплі на термодинамічні параметри термоінактивації ензиму з метою встановлення структурно-функціональних зв’язків окремих компонентів апарату ліпідного обміну: ліпоксигеназ та фосфоліпідів мембран....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Скатерна, Т.Д., Харитоненко, Г.І., Харченко, О.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України 2010
Series:Український біохімічний журнал
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19037
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!