О переваривании крахмала и белка корневым луковым клещом (Rhizoglyphus echinopus Fum. et Rob., 1868)
Optimal conditions of total proteolytic activity and amylase activity were studied in Rhizoglyphus echinopus F u m. et R o b. Laboratory culture of Rh. echinopus served as a material. Protease and amylase activity was determined at different values of pH and temperatures. The highest proteolytic ac...
Збережено в:
Дата: | 1972 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України
1972
|
Назва видання: | Вестник зоологии |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/190750 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | О переваривании крахмала и белка корневым луковым клещом (Rhizoglyphus echinopus Fum. et Rob., 1868) / В.В.Барабанова // Вестник зоологии. — 1972. — Т. 6, № 5. — С. 81-82. — Бібліогр.: 7 назв. — рос. |