Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd

It is determined that ions of chlorine, NO₃, glutamine and bean leaves extracts activate digestive enzymes of T. cinnabarinus B o i s d u v a l. Glutamine is most effective for the activation. The substances under test not only activate enzymes of T. cinnabarinus but also expand the range of action...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:1977
Автори: Акимов, И.А., Барабанова, В.В.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України 1977
Назва видання:Вестник зоологии
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/191199
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd / И.А. Акимов, В.В. Барабанова // Вестник зоологии. — 1977. — Т. 11, № 6. — С. 13-18. — Бібліогр.: 19 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine