Особенности стратегии диверсификации для предприятий кондитерской промышленности
В работе на основании выделенных критериев определены возможные направления и область диверсификации деятельности предприятия. Авторами отмечается, что задачи формирования стратегии диверсификации предприятий кондитерской промышленности и научно-практических рекомендаций по её внедрению и реализации...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | Малигіна, В.Д., Маркелов, С.П. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2009
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19489 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Особенности стратегии диверсификации для предприятий кондитерской промышленности / В.Д. Малигіна, С.П. Маркелов // Економіка харчової промисловості. — 2009. — № 4. — С. 40-46. — Бібліогр.: 8 назв. — рос. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Стратегія конкуренції як основа досягнення конкурентних переваг харчових підприємств
за авторством: Агеєва, І.М., та інші
Опубліковано: (2009) -
Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах
за авторством: Агеєва, І.М., та інші
Опубліковано: (2010) -
Результативність процесу управління персоналом організації
за авторством: Харківський, Д.Ф., та інші
Опубліковано: (2010) -
Сутність віртуальних підприємств та можливість їх функціонування в сфері зернового господарства
за авторством: Савенко, І.І.
Опубліковано: (2009) -
Категория конкурентоспособности как объект исследований в современной теории конкуренции
за авторством: Иванченкова, Л.В.
Опубліковано: (2009)