Фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК Одеської області

В статті розглянуті основні фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК та запропоновані заходи, спрямовані на активізацію цих процесів.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Мішковець, Л.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19499
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК Одеської області / Л.В. Мішковець // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 46-49. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine