Фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК Одеської області
В статті розглянуті основні фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК та запропоновані заходи, спрямовані на активізацію цих процесів.
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2010
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19499 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК Одеської області / Л.В. Мішковець // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 46-49. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |