Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств

Розглядається вплив інновацій на ефективність розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств. Визначаються напрями інноваційного розвитку для забезпечення ефективної діяльності підприємств....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Петренко, О.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2010
Назва видання:Економіка харчової промисловості
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19513
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств / О.П. Петренко // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 18-21. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine