Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств
Розглядається вплив інновацій на ефективність розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств. Визначаються напрями інноваційного розвитку для забезпечення ефективної діяльності підприємств....
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2010
|
Назва видання: | Економіка харчової промисловості |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19513 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Інновації як складова ефективного розвитку зерновиробних та зернопереробних підприємств / О.П. Петренко // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 18-21. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |