Перспективи застосування соєвих продуктів у лікувальному харчуванні онкологічних хворих

Резюме. Досліджено протипухлинний ефект соєвого протеїнового концентрату та двох сироподібних соєвих продуктів. У роботі використано пухлинні моделі з різним ступенем гормонозалежності: позитивні за експресією рецепторів естрогенів пухлини молочної залози мишей C3H/ Sn; карцинома Са-755 мишей; карци...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Кленов, О.О., Залєток, С.П., Орловський, О.А., Гоголь, С.В., Бурлака, Д.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: 2009
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/19652
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Перспективи застосування соєвих продуктів у лікувальному харчуванні онкологічних хворих / О.О. Кленов, С.П. Залєток, О.А. Орловський, С.В. Гоголь, Д.П. Бурлака // Онкологія. — 2009. — Т.11, № 3. — С. 231-235. — Бібліогр.: 36 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine