Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття)
У статті, підготовленій на основі польових матеріалів автора, проаналізовано комплекс повсякденних страв сучасних нащадків чеських переселенців, які мешкають у с. Новгородківка Мелітопольського району Запорізької області. Встановлено чинники, що сприяли залученню нових продуктів до раціону колоніс...
Gespeichert in:
| Datum: | 2016 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України
2016
|
| Schriftenreihe: | Народна творчість та етнологія |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/202177 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття) / М. Курінна // Народна творчість та етнологія. — 2016. — № 4. — С. 47-53. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. |