Курінна, М. (2016). Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття). Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Курінна, М. Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття). Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України, 2016.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Курінна, М. Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття). Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України, 2016.
Попередження: стилі цитування не завжди правильні на всі 100%.