Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття)

У статті, підготовленій на основі польових матеріалів автора, проаналізовано комплекс повсякденних страв сучасних нащадків чеських переселенців, які мешкають у с. Новгородківка Мелітопольського району Запорізької області. Встановлено чинники, що сприяли залученню нових продуктів до раціону колоніс...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2016
Main Author: Курінна, М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України 2016
Series:Народна творчість та етнологія
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/202177
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Типи страв у системі повсякденного харчування чехів Запорізької області (кінець ХХ – початок ХХІ століття) / М. Курінна // Народна творчість та етнологія. — 2016. — № 4. — С. 47-53. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine