Традиції випікання хліба в українців Альберти (1900-і — 1930-і рр.)
Українські емігранти принесли з собою до Канади звичку до хліба і звичай його приготування, який залишився в більшості незмінним протягом багатьох років. Деякі аспекти цієї культурної спадщини залишаються невід’ємною частиною українсько-канадської кухні навіть і сьогодні. Але в новому оточенні домаш...
Збережено в:
| Дата: | 1991 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України
1991
|
| Назва видання: | Народна творчість та етнографія |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/203296 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Традиції випікання хліба в українців Альберти (1900-і — 1930-і рр.) / М. Лісова // Народна творчість та етнографія. — 1991. — № 5. — С. 22-23. — укр. |