Традиції випікання хліба в українців Альберти (1900-і — 1930-і рр.)

Українські емігранти принесли з собою до Канади звичку до хліба і звичай його приготування, який залишився в більшості незмінним протягом багатьох років. Деякі аспекти цієї культурної спадщини залишаються невід’ємною частиною українсько-канадської кухні навіть і сьогодні. Але в новому оточенні домаш...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:1991
Автор: Лісова, М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України 1991
Назва видання:Народна творчість та етнографія
Теми:
Онлайн доступ:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/203296
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Традиції випікання хліба в українців Альберти (1900-і — 1930-і рр.) / М. Лісова // Народна творчість та етнографія. — 1991. — № 5. — С. 22-23. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine