Features of business communication in the hotel and restaurant business

The article focuses on analyzing the specific features of business communication in the hotel and restaurant industry, particularly within the context of Ukraine during martial law. It identifies the key factors that influence effective communication in this sector, such as cultural awareness, clear...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2024
Hauptverfasser: Zaichenko, V., Buhaieva, M.
Format: Artikel
Sprache:English
Veröffentlicht: Інститут економіки промисловості НАН України 2024
Schriftenreihe:Економічний вісник Донбасу
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/203376
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Features of business communication in the hotel and restaurant business / V. Zaichenko, M. Buhaieva // Економічний вісник Донбасу. — 2024. — № 4 (78). — С. 91-100. — Бібліогр.: 21 назв. — англ.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine