Features of business communication in the hotel and restaurant business
The article focuses on analyzing the specific features of business communication in the hotel and restaurant industry, particularly within the context of Ukraine during martial law. It identifies the key factors that influence effective communication in this sector, such as cultural awareness, clear...
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2024
|
| Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/203376 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Features of business communication in the hotel and restaurant business / V. Zaichenko, M. Buhaieva // Економічний вісник Донбасу. — 2024. — № 4 (78). — С. 91-100. — Бібліогр.: 21 назв. — англ. |