Features of business communication in the hotel and restaurant business

The article focuses on analyzing the specific features of business communication in the hotel and restaurant industry, particularly within the context of Ukraine during martial law. It identifies the key factors that influence effective communication in this sector, such as cultural awareness, clear...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2024
Автори: Zaichenko, V., Buhaieva, M.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2024
Назва видання:Економічний вісник Донбасу
Теми:
Онлайн доступ:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/203376
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Features of business communication in the hotel and restaurant business / V. Zaichenko, M. Buhaieva // Економічний вісник Донбасу. — 2024. — № 4 (78). — С. 91-100. — Бібліогр.: 21 назв. — англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine