2025-02-22T00:14:02-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-20846%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T00:14:02-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-20846%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T00:14:02-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T00:14:02-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві

Стаття присвячена дослідженню управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві. Запропоновано класифікацію процесів діяльності на підприємстві й матрицю формування якості процесу створення цінності, за допомогою якої можна визначити чотири зони формування якості на підприємст...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Бєзгін, К.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України 2010
Series:Схід
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20846
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!