Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві
Стаття присвячена дослідженню управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві. Запропоновано класифікацію процесів діяльності на підприємстві й матрицю формування якості процесу створення цінності, за допомогою якої можна визначити чотири зони формування якості на підприємст...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
2010
|
Назва видання: | Схід |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20846 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві / К. Бєзгін // Схід. — 2010. — № 3 (103). — С. 8-12. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-20846 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-208462011-06-09T12:05:52Z Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві Бєзгін, К. Економіка Стаття присвячена дослідженню управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві. Запропоновано класифікацію процесів діяльності на підприємстві й матрицю формування якості процесу створення цінності, за допомогою якої можна визначити чотири зони формування якості на підприємстві: зона 1 - якість організаційно-управлінських процесів; зона 2 - якість когнітивно-компетентнісних процесів; зона 3 - якість техніко- технологічних процесів; зона 4 - якість процесів взаємодії. The article isdevoted to quality management research in process of creating customer value on the enterprise. The classification of the business processes on the enterprise and the matrix of formation the quality of the process of creating value,that matrix helps to define four zones of forming quality on enterprise are proposed: Zone 1 - the quality of organizational and administrative processes; Zone 2 - the quality of cognitive-competence processes; Zone 3 - the quality of technological processes; Zone 4 - the quality of interaction processes. 2010 Article Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві / К. Бєзгін // Схід. — 2010. — № 3 (103). — С. 8-12. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. 1728-9343 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20846 658.012 uk Схід Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Економіка Економіка |
spellingShingle |
Економіка Економіка Бєзгін, К. Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві Схід |
description |
Стаття присвячена дослідженню управління якістю процесу створення споживчої цінності
на підприємстві. Запропоновано класифікацію процесів діяльності на підприємстві й матрицю формування якості процесу створення цінності, за допомогою якої можна визначити
чотири зони формування якості на підприємстві: зона 1 - якість організаційно-управлінських процесів; зона 2 - якість когнітивно-компетентнісних процесів; зона 3 - якість техніко-
технологічних процесів; зона 4 - якість процесів взаємодії. |
format |
Article |
author |
Бєзгін, К. |
author_facet |
Бєзгін, К. |
author_sort |
Бєзгін, К. |
title |
Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві |
title_short |
Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві |
title_full |
Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві |
title_fullStr |
Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві |
title_full_unstemmed |
Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві |
title_sort |
управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві |
publisher |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України |
publishDate |
2010 |
topic_facet |
Економіка |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20846 |
citation_txt |
Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві / К. Бєзгін // Схід. — 2010. — № 3 (103). — С. 8-12. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |
series |
Схід |
work_keys_str_mv |
AT bêzgínk upravlínnââkístûprocesustvorennâspoživčoícínnostínapídpriêmství |
first_indexed |
2023-10-18T17:07:50Z |
last_indexed |
2023-10-18T17:07:50Z |
_version_ |
1796140750823489536 |