Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві
Стаття присвячена дослідженню управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві. Запропоновано класифікацію процесів діяльності на підприємстві й матрицю формування якості процесу створення цінності, за допомогою якої можна визначити чотири зони формування якості на підприємст...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | Бєзгін, К. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
2010
|
Назва видання: | Схід |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20846 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві / К. Бєзгін // Схід. — 2010. — № 3 (103). — С. 8-12. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Управління матеріальними ресурсами на машинобудівному підприємстві
за авторством: Несвіт, В.
Опубліковано: (2009) -
Аналіз інноваційних процесів створення цінності в машинобудівній галузі України
за авторством: Безгін, К.
Опубліковано: (2011) -
Міжнародний досвід управління якістю і його використання на підприємствах України
за авторством: Руденко, Л., та інші
Опубліковано: (2010) -
Вдосконалення системи управління трудовими ресурсами у кризовий період на підприємстві
за авторством: Ніколаєнко, Ю.
Опубліковано: (2009) -
Теоретичні аспекти процесу реструктуризації в умовах антикризового управління
за авторством: Лащик, І.
Опубліковано: (2009)