2025-02-22T16:31:53-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-21195%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:31:53-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-21195%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:31:53-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T16:31:53-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Формування ціни реалізації продукції на цукропереробних підприємствах

У статті розглянуто особливості формування цінової політики та складових елементів ціни продукції на цукропереробних підприємствах. Проблема дослідження є актуальною, ураховуючи, що на сьогодні робота підприємств галузі є малоефективною, а вітчизняний цукор певною мірою, неконкурентоспроможним. Д...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Черниш, О.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України 2009
Series:Схід
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/21195
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!