Формування ціни реалізації продукції на цукропереробних підприємствах
У статті розглянуто особливості формування цінової політики та складових елементів ціни продукції на цукропереробних підприємствах. Проблема дослідження є актуальною, ураховуючи, що на сьогодні робота підприємств галузі є малоефективною, а вітчизняний цукор певною мірою, неконкурентоспроможним. Д...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
2009
|
Назва видання: | Схід |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/21195 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Forming of cost of realization of products on sugar processing enterprises / О. Черниш // Схід. — 2009. — № 7 (98). — С. 24-27. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | У статті розглянуто особливості формування цінової політики та складових елементів
ціни продукції на цукропереробних підприємствах. Проблема дослідження є актуальною,
ураховуючи, що на сьогодні робота підприємств галузі є малоефективною, а вітчизняний
цукор певною мірою, неконкурентоспроможним. Дослідження спрямоване на виявлення
шляхів підвищення ефективності виробництва та зниження собівартості продукції. |
---|