Формування ціни реалізації продукції на цукропереробних підприємствах

У статті розглянуто особливості формування цінової політики та складових елементів ціни продукції на цукропереробних підприємствах. Проблема дослідження є актуальною, ураховуючи, що на сьогодні робота підприємств галузі є малоефективною, а вітчизняний цукор певною мірою, неконкурентоспроможним. Д...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
Дата:2009
Автор: Черниш, О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України 2009
Назва видання:Схід
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/21195
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Forming of cost of realization of products on sugar processing enterprises / О. Черниш // Схід. — 2009. — № 7 (98). — С. 24-27. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси