Механизм управления конкурентоспособностью винопродукции

У статті обгрунтовується застосування системного підходу до управління конкурентоспроможністю, пропонується розроблений механізм управління і шляху вдосконалення управління конкурентоспроможністю вінопродукції....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2006
Автор: Аблязова, С.А.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2006
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/21717
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Механизм управления конкурентоспособностью винопродукции / С.А. Аблязова // Культура народов Причерноморья. — 2006. — № 85. — С. 10-13. — Бібліогр.: 9 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine