Принципы организации питания проводников пассажирских вагонов поездов дальнего следования
Гігієнічні критерії підвищення комфортності передбачають необхідність рішення питань організації харчування, не тільки пасажирів, але і працівників локомотивних і потягів бригад. Харчування провідників пасажирських потягів розглядалося у зв'язку з характером праці і особливостями побутової і с...
Збережено в:
Дата: | 2006 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
2006
|
Назва видання: | Актуальні проблеми транспортної медицини |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/22759 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Принципы организации питания проводников пассажирских вагонов поездов дальнего следования / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2006. — № 1. — С. 95-101. — Бібліогр.: 9 назв. — рос. |