2025-02-22T01:19:15-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-23797%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T01:19:15-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-23797%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T01:19:15-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T01:19:15-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Вплив лектину картоплі на ростову активність діазотрофів

Наведено результати досліджень впливу лектину картоплі на ростову активність бактерій родів Azotobacter і Azospirillum. Вивчено залежність росту мікроорганізмів від його вмісту в живильному середовищі в діапазоні концентрацій 0,2–20 мкг/мл. Визначено оптимальну концентрацію лектину в середовищі для...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Жеребор, Т.А., Козар, С.Ф., Усманова, Т.О.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України 2007
Series:Сільськогосподарська мікробіологія
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23797
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!