Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування

В статье приводится сравнительная характеристика содержания биологически активных микроэлементов меди и цинка в сырье и продуктах питания.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
Дата:2009
Автор: Горбилєва, Т.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України 2009
Назва видання:Актуальні проблеми транспортної медицини
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24076
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування / Т.П. Горбилєва // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2009. — № 4. — С. 84-87. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine