Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування

В статье приводится сравнительная характеристика содержания биологически активных микроэлементов меди и цинка в сырье и продуктах питания.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
Дата:2009
Автор: Горбилєва, Т.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України 2009
Назва видання:Актуальні проблеми транспортної медицини
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24076
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування / Т.П. Горбилєва // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2009. — № 4. — С. 84-87. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-24076
record_format dspace
spelling irk-123456789-240762013-02-13T03:00:58Z Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування Горбилєва, Т.П. Проблемы металломики В статье приводится сравнительная характеристика содержания биологически активных микроэлементов меди и цинка в сырье и продуктах питания. Comparative description of maintenance biologically of active microelements of copper and zinc in rawmaterial and food stuffs is presented. 2009 Article Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування / Т.П. Горбилєва // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2009. — № 4. — С. 84-87. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. 1818-9385 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24076 167.2:577.1/577.17.049:001.5 uk Актуальні проблеми транспортної медицини Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Проблемы металломики
Проблемы металломики
spellingShingle Проблемы металломики
Проблемы металломики
Горбилєва, Т.П.
Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
Актуальні проблеми транспортної медицини
description В статье приводится сравнительная характеристика содержания биологически активных микроэлементов меди и цинка в сырье и продуктах питания.
format Article
author Горбилєва, Т.П.
author_facet Горбилєва, Т.П.
author_sort Горбилєва, Т.П.
title Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
title_short Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
title_full Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
title_fullStr Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
title_full_unstemmed Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
title_sort цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
publisher Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
publishDate 2009
topic_facet Проблемы металломики
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24076
citation_txt Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування / Т.П. Горбилєва // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2009. — № 4. — С. 84-87. — Бібліогр.: 3 назв. — укр.
series Актуальні проблеми транспортної медицини
work_keys_str_mv AT gorbilêvatp cinktamídʹâktoksinitamíkroelementivproduktahharčuvannâ
first_indexed 2023-10-18T17:16:22Z
last_indexed 2023-10-18T17:16:22Z
_version_ 1796141111947821056