Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування
В статье приводится сравнительная характеристика содержания биологически активных микроэлементов меди и цинка в сырье и продуктах питания.
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
2009
|
Назва видання: | Актуальні проблеми транспортної медицини |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24076 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Цинк та мідь як токсини та мікроелементи в продуктах харчування / Т.П. Горбилєва // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2009. — № 4. — С. 84-87. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!