Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми

У статті досліджується питання енергетичного рівня та якісного складу харчування як одного з найважливіших показників добробуту робітників державної промисловості України в 200і роки ХХ століття. На підставі аналізу статистичних джерел та монографічної літератури підкреслюється факт недостатнього ви...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Ямполець, П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України 2010
Назва видання:Сiверянський лiтопис
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24357
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми / П. Ямполець // Сiверянський лiтопис. — 2010. — № 1. — С. 34-43. — Бібліогр.: 23 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine