Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми
У статті досліджується питання енергетичного рівня та якісного складу харчування як одного з найважливіших показників добробуту робітників державної промисловості України в 200і роки ХХ століття. На підставі аналізу статистичних джерел та монографічної літератури підкреслюється факт недостатнього ви...
Saved in:
Date: | 2010 |
---|---|
Main Author: | |
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України
2010
|
Series: | Сiверянський лiтопис |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24357 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Cite this: | Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми / П. Ямполець // Сiверянський лiтопис. — 2010. — № 1. — С. 34-43. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. |