Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми
У статті досліджується питання енергетичного рівня та якісного складу харчування як одного з найважливіших показників добробуту робітників державної промисловості України в 200і роки ХХ століття. На підставі аналізу статистичних джерел та монографічної літератури підкреслюється факт недостатнього ви...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | Ямполець, П. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України
2010
|
Назва видання: | Сiверянський лiтопис |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24357 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми / П. Ямполець // Сiверянський лiтопис. — 2010. — № 1. — С. 34-43. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Рівень життя міського населення УСРР на початку непу
за авторством: Ямполець, П.
Опубліковано: (2014) -
Організований набір робітників у відбудові Донбасу (1943 – 1950 рр.)
за авторством: Жбанова, К.
Опубліковано: (2015) -
Традиційне харчування волинян
за авторством: Давидюк, М.
Опубліковано: (2006) -
Традиційне харчування волинян
за авторством: Давидюк, М.
Опубліковано: (2006) -
Шевський кустарний промисел на Лівобережному Поліссі (друга половина ХІХ – 60-і роки ХХ століття)
за авторством: Костенко, Л.
Опубліковано: (2010)