Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми
У статті досліджується питання енергетичного рівня та якісного складу харчування як одного з найважливіших показників добробуту робітників державної промисловості України в 200і роки ХХ століття. На підставі аналізу статистичних джерел та монографічної літератури підкреслюється факт недостатнього ви...
Gespeichert in:
Datum: | 2010 |
---|---|
1. Verfasser: | Ямполець, П. |
Format: | Artikel |
Sprache: | Ukrainian |
Veröffentlicht: |
Інститут української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України
2010
|
Schriftenreihe: | Сiверянський лiтопис |
Schlagworte: | |
Online Zugang: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24357 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Zitieren: | Рівень та склад харчування робітників державної промисловості України в 20-і роки ХХ століття: історичні аспекти проблеми / П. Ямполець // Сiверянський лiтопис. — 2010. — № 1. — С. 34-43. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Рівень життя міського населення УСРР на початку непу
von: Ямполець, П.
Veröffentlicht: (2014) -
Шевський кустарний промисел на Лівобережному Поліссі (друга половина ХІХ – 60-і роки ХХ століття)
von: Костенко, Л.
Veröffentlicht: (2010) -
Організований набір робітників у відбудові Донбасу (1943 – 1950 рр.)
von: Жбанова, К.
Veröffentlicht: (2015) -
Традиційне харчування волинян
von: Давидюк, М.
Veröffentlicht: (2006) -
Традиційне харчування волинян
von: Давидюк, М.
Veröffentlicht: (2006)