Роль концентрации медьсодержащих соединений в пище в возникновении патологии щитовидной железы

При вивченні в експерименті (на щурах) впливу сучасних пестицидів (купроксата) виявлено, що відповідна реакція антиоксидантних ферментів пропорційна концентрації фунгіциду, що диктує необхідність перегляду допустимої концепції застосування фунгіцидів у сільському господарстві. На підставі статистичн...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2010
Main Authors: Безруков, О.Ф., Григорьев, П.Е.
Format: Article
Language:Russian
Published: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2010
Series:Таврический медико-биологический вестник
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/25594
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Роль концентрации медьсодержащих соединений в пище в возникновении патологии щитовидной железы / О.Ф. Безруков, П.Е. Григорьев // Таврический медико-биологический вестник. — 2010. — Т. 13, № 4 (52). — С. 11-13. — Бібліогр.: 6 назв. — рос.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine