Роль концентрации медьсодержащих соединений в пище в возникновении патологии щитовидной железы
При вивченні в експерименті (на щурах) впливу сучасних пестицидів (купроксата) виявлено, що відповідна реакція антиоксидантних ферментів пропорційна концентрації фунгіциду, що диктує необхідність перегляду допустимої концепції застосування фунгіцидів у сільському господарстві. На підставі статистичн...
Saved in:
Date: | 2010 |
---|---|
Main Authors: | , |
Format: | Article |
Language: | Russian |
Published: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2010
|
Series: | Таврический медико-биологический вестник |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/25594 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Cite this: | Роль концентрации медьсодержащих соединений в пище в возникновении патологии щитовидной железы / О.Ф. Безруков, П.Е. Григорьев // Таврический медико-биологический вестник. — 2010. — Т. 13, № 4 (52). — С. 11-13. — Бібліогр.: 6 назв. — рос. |