Вплив лектину картоплі на ефективність бактеризації картоплі азотобактером

Представлено результати вегетаційних та польових дослідів, які свідчать про позитивний вплив консорціуму штамів Аzotobacter vinelandii і Аzotobacter chroococcum M-70/2 на ріст і продуктивність рослин картоплі. При додаванні культуральної рідини азотобактера, культивованого з лектином бульб картоплі,...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Козар, С.Ф., Жеребор, Т.А., Демчук, І.В., Волкова, І.В., Усманова, Т.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України 2009
Назва видання:Сільськогосподарська мікробіологія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/26197
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вплив лектину картоплі на ефективність бактеризації картоплі азотобактером / С.Ф. Козар, Т.А. Жеребор, І.В. Демчук, І.В. Волкова, Т.О. Усманова // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 9. — С. 95-103. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine