Впровадження технологій радіаційної пастеризації та консервації продуктів харчування

В 2004 р. НАН України започаткувала інноваційний проект "Впровадження технологій радіаційної пастеризації та консервації продуктів харчування" з метою впровадження в Україні технологій променевої пастеризації та консервації продуктів харчування для запобігання втрат продуктів при зберіганн...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2005
Автори: Вишневський, І.М., Сахно, В.І., Томчай, С.П., Зелинский, А.Г., Сахно, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2005
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2670
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Впровадження технологій радіаційної пастеризації та консервації продуктів харчування / І.М. Вишневський, В.І. Сахно, С.П. Томчай, А.Г. Зелинский, О.В. Сахно // Наука та інновації. — 2005. — Т. 1, № 3. — С. 51-61. — Бібліогр.: 12 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine