Особливості процесу денітрифікації в агроценозах за впливу мінеральних добрив та мікробних препаратів
Представлено результати досліджень активності денітрифікації в кореневій зоні ячменю ярого, кукурудзи і картоплі за використання мінеральних добрив та мікробних препаратів. За внесення оптимальних для росту і розвитку рослин доз добрив активність біологічної денітрифікації обмежується внаслідок...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
2009
|
Назва видання: | Сільськогосподарська мікробіологія |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/27128 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Особливості процесу денітрифікації в агроценозах за впливу мінеральних добрив та мікробних препаратів / В.В. Волкогон, С.Б. Дімова, К.І. Волкогон, М.С. Комок, Н.П. Штанько // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 7-19. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |