Особливості процесу денітрифікації в агроценозах за впливу мінеральних добрив та мікробних препаратів

Представлено результати досліджень активності денітрифікації в кореневій зоні ячменю ярого, кукурудзи і картоплі за використання мінеральних добрив та мікробних препаратів. За внесення оптимальних для росту і розвитку рослин доз добрив активність біологічної денітрифікації обмежується внаслідок...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Волкогон, В.В., Дімова, С.Б., Волкогон, К.І., Комок, М.С., Штанько, Н.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України 2009
Назва видання:Сільськогосподарська мікробіологія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/27128
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Особливості процесу денітрифікації в агроценозах за впливу мінеральних добрив та мікробних препаратів / В.В. Волкогон, С.Б. Дімова, К.І. Волкогон, М.С. Комок, Н.П. Штанько // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 7-19. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine