2025-02-22T16:26:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-28094%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:26:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-28094%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T16:26:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T16:26:11-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшен...
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2010
|
Series: | Наука та інновації |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28094 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|