Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів

Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшен...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Українець, А.І., Фролова, Н.Е.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2010
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28094
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів / А.І. Українець, Н.Е. Фролова // Наука та інновації. — 2010. — Т. 6, № 2. — С. 36-40. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-28094
record_format dspace
spelling irk-123456789-280942017-02-24T20:29:44Z Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів Українець, А.І. Фролова, Н.Е. Наукові основи інноваційної діяльності Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшеною стабільністю, різних за ступенем збагачення ключовими компонентами. Определены основные мировые приоритеты переработки эфирных масел на стабильные натуральные ароматизаторы. Доказано перспективность переработки эфирных масел вакуумным фракционированием, что позволяет с одного эфирного масла получить серию новых концентрированных ароматизаторов с улучшенной стабильностью, разных за степенью обогащения ключевыми компонентами. Basic world priorities of essential oils processing to stable natural flavours are determined. Perceptivity of vacuum fractionating for essential oils processing that allows obtaining from one essential oil series of new concentrated flavours with improved stability and key components with various enrichment levels is proved. 2010 Article Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів / А.І. Українець, Н.Е. Фролова // Наука та інновації. — 2010. — Т. 6, № 2. — С. 36-40. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin6.02.036 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28094 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
spellingShingle Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
Українець, А.І.
Фролова, Н.Е.
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
Наука та інновації
description Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшеною стабільністю, різних за ступенем збагачення ключовими компонентами.
format Article
author Українець, А.І.
Фролова, Н.Е.
author_facet Українець, А.І.
Фролова, Н.Е.
author_sort Українець, А.І.
title Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
title_short Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
title_full Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
title_fullStr Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
title_full_unstemmed Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
title_sort переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
publishDate 2010
topic_facet Наукові основи інноваційної діяльності
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28094
citation_txt Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів / А.І. Українець, Н.Е. Фролова // Наука та інновації. — 2010. — Т. 6, № 2. — С. 36-40. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.
series Наука та інновації
work_keys_str_mv AT ukraínecʹaí pererobkaefírniholíjdlâotrimannânaturalʹnihharčoviharomatizatorív
AT frolovane pererobkaefírniholíjdlâotrimannânaturalʹnihharčoviharomatizatorív
first_indexed 2023-10-18T17:25:16Z
last_indexed 2023-10-18T17:25:16Z
_version_ 1796141493578104832