Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшен...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2010
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28094 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів / А.І. Українець, Н.Е. Фролова // Наука та інновації. — 2010. — Т. 6, № 2. — С. 36-40. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-28094 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-280942017-02-24T20:29:44Z Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів Українець, А.І. Фролова, Н.Е. Наукові основи інноваційної діяльності Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшеною стабільністю, різних за ступенем збагачення ключовими компонентами. Определены основные мировые приоритеты переработки эфирных масел на стабильные натуральные ароматизаторы. Доказано перспективность переработки эфирных масел вакуумным фракционированием, что позволяет с одного эфирного масла получить серию новых концентрированных ароматизаторов с улучшенной стабильностью, разных за степенью обогащения ключевыми компонентами. Basic world priorities of essential oils processing to stable natural flavours are determined. Perceptivity of vacuum fractionating for essential oils processing that allows obtaining from one essential oil series of new concentrated flavours with improved stability and key components with various enrichment levels is proved. 2010 Article Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів / А.І. Українець, Н.Е. Фролова // Наука та інновації. — 2010. — Т. 6, № 2. — С. 36-40. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin6.02.036 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28094 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності |
spellingShingle |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності Українець, А.І. Фролова, Н.Е. Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів Наука та інновації |
description |
Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшеною стабільністю, різних за ступенем збагачення ключовими компонентами. |
format |
Article |
author |
Українець, А.І. Фролова, Н.Е. |
author_facet |
Українець, А.І. Фролова, Н.Е. |
author_sort |
Українець, А.І. |
title |
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів |
title_short |
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів |
title_full |
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів |
title_fullStr |
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів |
title_full_unstemmed |
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів |
title_sort |
переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів |
publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
publishDate |
2010 |
topic_facet |
Наукові основи інноваційної діяльності |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28094 |
citation_txt |
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів / А.І. Українець, Н.Е. Фролова // Наука та інновації. — 2010. — Т. 6, № 2. — С. 36-40. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
series |
Наука та інновації |
work_keys_str_mv |
AT ukraínecʹaí pererobkaefírniholíjdlâotrimannânaturalʹnihharčoviharomatizatorív AT frolovane pererobkaefírniholíjdlâotrimannânaturalʹnihharčoviharomatizatorív |
first_indexed |
2023-10-18T17:25:16Z |
last_indexed |
2023-10-18T17:25:16Z |
_version_ |
1796141493578104832 |