Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40

Виділено штам Вacillus sp. BKL40, здатний секретувати в середовище культивування α-амілазу, стабільну за високих температур і лужних значень рН. Оптимізацією умов культивування штаму-продуцента досягнено найбільшої продукції ензиму. Інтенсивність синтезу α-амілази не залежала від наявності крохмалю...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Кубрак, О.І., Лущак, В.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України 2009
Назва видання:Біотехнологія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28175
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40 / О.І. Кубрак, В.І. Лущак // Біотехнологія. — 2009. — Т. 2, № 1. — С. 69-79. — Бібліогр.: 46 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine