Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40
Виділено штам Вacillus sp. BKL40, здатний секретувати в середовище культивування α-амілазу, стабільну за високих температур і лужних значень рН. Оптимізацією умов культивування штаму-продуцента досягнено найбільшої продукції ензиму. Інтенсивність синтезу α-амілази не залежала від наявності крохмалю...
Gespeichert in:
Datum: | 2009 |
---|---|
Hauptverfasser: | , |
Format: | Artikel |
Sprache: | Ukrainian |
Veröffentlicht: |
Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України
2009
|
Schriftenreihe: | Біотехнологія |
Schlagworte: | |
Online Zugang: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28175 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Zitieren: | Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40 / О.І. Кубрак, В.І. Лущак // Біотехнологія. — 2009. — Т. 2, № 1. — С. 69-79. — Бібліогр.: 46 назв. — укр. |