Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40

Виділено штам Вacillus sp. BKL40, здатний секретувати в середовище культивування α-амілазу, стабільну за високих температур і лужних значень рН. Оптимізацією умов культивування штаму-продуцента досягнено найбільшої продукції ензиму. Інтенсивність синтезу α-амілази не залежала від наявності крохмалю...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2009
Main Authors: Кубрак, О.І., Лущак, В.І.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України 2009
Series:Біотехнологія
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28175
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40 / О.І. Кубрак, В.І. Лущак // Біотехнологія. — 2009. — Т. 2, № 1. — С. 69-79. — Бібліогр.: 46 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine