Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40
Виділено штам Вacillus sp. BKL40, здатний секретувати в середовище культивування α-амілазу, стабільну за високих температур і лужних значень рН. Оптимізацією умов культивування штаму-продуцента досягнено найбільшої продукції ензиму. Інтенсивність синтезу α-амілази не залежала від наявності крохмалю...
Saved in:
Date: | 2009 |
---|---|
Main Authors: | , |
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України
2009
|
Series: | Біотехнологія |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/28175 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Cite this: | Одержання і властивості α-амілази з Bacillus sp. BKL40 / О.І. Кубрак, В.І. Лущак // Біотехнологія. — 2009. — Т. 2, № 1. — С. 69-79. — Бібліогр.: 46 назв. — укр. |