Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности

Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочно...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2009
Main Author: Жамойда, А.А.
Format: Article
Language:Russian
Published: Інститут економіки промисловості НАН України 2009
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2849
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2009. — № 1. — С. 165-172. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine