Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочно...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2009
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2849 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2009. — № 1. — С. 165-172. — Бібліогр.: 14 назв. — рос. |