Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности

Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочно...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автор: Жамойда, А.А.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2009
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2849
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2009. — № 1. — С. 165-172. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine